SPOR

Ereğli’nin yeni transferi ilk antrenmanına çıktı!...

Abone Ol

Kendisini eflatun-beyazlı yapan imzayı atan Damla Köse ise hiç vakit kaybetmeden takımla birlikte çalışmalara başladı.  
Kdz. Ereğli Belediyespor Asbaşkanı Muhammet Ali Ateş ve Mali İşler sorumlusu Recep Köksal, antrenmanı ziyaret ederek yeni transfer Damla Köse ve teknik ekiple bir süre sohbet etti, ardından Damla Köse  ve takıma başarı temennisinde bulundu. 
Ereğli Belediyespor Kulübü yeni transfer Damla Köse ve ziyaret ile ilgili kulübün resmi sosyal medya hesabından  açıklama yaptı.  Yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Oyuncumuz Damla Köse’ye, As Başkanımız Muhammet Ali Ateş ve Kulübümüz Mali İşler Sorumlusu Recep Köksal tarafından başarı dilediler. Teknik Ekip ve Kadın Futbolcular ile tanışan Damla Köse ilk antrenmanı gerçekleştirdi. Damla Köse’ye kulübümüze hoş geldin diyor, Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }