GÜNDEM

Erol Oktay güven tazeledi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alaplı ilçe teşkilatının 14. Olağan genel kurulu yapıldı. Belediyeye ait Kültür salonun da yapılan kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Abone Ol

Kongrenin Divan Başkanlığını MHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Ali Yıldırım üyelikleri Abdullah Bekar, Atilla Tarık Semiz ve Mustafa Türk yaptı. 
Kongreye tek aday olarak giren Mevcut İlçe Başkanı Erol Oktay, kongrenin MHP’de çıtanın yükselmesi ve gelişimi için hayırlı olması temennisinde bulunarak; “Yeni seçilecek olan yönetimimize çalışmalarında başarılar diliyor, Partimizi hep birlikte çok güzel yerlere taşıyacağız.Bir Belediye Başkanı, 12 ilçe Başkanı ve 5 bine yakın mensubunu teröre, 9 yiğidini ise idam sehpalarına şehit vermiş kutlu bir davaya hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum.”dedi 


Partinin faaliyet, denetim ve yönetim raporlarının okunmasının ardından yapılan seçimde yönetim kurulu üyeliklerine Metin Mudanya, Fuat Karaca, Turgay Arslan, Gökhan Arslan, Hakan Şen, Gökhan Baytekin, Levent Sönmez, Tayfun Ayan, Zekai Üstün,  Akin Türkoğlu, Ahmet Yazıcıoğlu, Zafer Durmuş, Aydin Uymaz ve Tacettin Sevim getirildi.
Yönetim kurulu görev dağılımının daha sonra yapılacağı kaydedildi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }