GÜNDEM

Faruk Sofuoğlu ve Deniz Oral Zonguldak'a geliyor

Ünlü oyuncular Faruk Sofuoğlu ve Deniz Oral’ın müzikli gösterisi ‘80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar’  Zonguldak’ta hayranları ile buluşacak.

Abone Ol

Ünlü oyuncular Faruk Sofuoğlu ve Deniz Oral’ın müzikli gösterisi ‘80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar’  30 Ekim 2024 çarşamba günü Uğur Tan organizasyon katkılarıyla Zonguldaklılar ile buluşacak.
İstanbul Meydan Sahnesi oyuncuları Faruk Sofuoğlu ve Deniz Oral’ın sahne aldığı ‘80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar’ için hazırlıklar tamamlandı. Faruk Sofuoğlu ve Deniz Oral 80’lerin 90’ların unutulmaz şarkıları ve geçmişten günümüze dokularımıza işleyen anılar ile keyifli bir gösteri sahneleyecek.  Piyanist şantör Mert Aktürk’ün canlı müzikleri eşliğinde keyifli bir akşam sizleri bekliyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }