SPOR

Fethiyespor-Z.Kömürspor maçının hakemleri Dijital Atama Yöntemi ile belirlendi

Abone Ol

Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig'in ardından TFF ve MHK şimdide 2. ve 3. Lig'de hakem atamalarını Digital Atama Yöntemi ile belirlendi. 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta ikinci devrenin ilk müsabakası olan 20. hafta karşılaşmaları 14-15 Ocak'ta oynanacak maçlarla başlayacak.

Bu kapsamda TFF ve MHK  diğer maçlar olmak üzere temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un  deplasmanda oynayacağı Fethiyespor maçının hakemlerini Digital Atama Yöntemi ile belirledi.

Yapılan Diğital Atama Yöntemi sonrasında 15 Ocak Pazar günü Fethiye İlçe Stadı'nda saat 14.00’te oynanacak olan Fethiyespor-Zonguldak Kömürspor maçını Rize Bölgesinden B Klasman hakemlerinden Yücel Büyük yönetecek. Büyük'ün yardımcılıklarını ise Burak Celep ve Mücahid Adem Çelebi yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Melih Kurt olarak belirlendi.

YÜCEL BÜYÜK İLE İKİNCİ KEZ

Kariyerinde 55 karşılaşmada görev yapan tecrübeli  hakem Yücel Büyük, Zonguldak Kömürspor maçını 2. kez yönetecek.

YÜCEL BÜYÜK İLE GALİBİYET YOK

Yücel Büyük, Zonguldak Kömürspor maçını kariyerinde 1 kez yönetti. Yücel’in yönettiği bu 1 maçta ise temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ilk yarının 5. Hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Vanspor’a 3-1 kaybetmişti.

KÖMÜRSPOR YÜCEL BÜYÜK’Ü ŞİKAYET ETMİŞTİ..

Ligin ilk devresinin 5. haftasında temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, deplasmanda karşılaştığı  Vanspor’a  Rize bölgesi hakemi Yücel Büyük’ün kötü yönetimi nedeniyle 3-1 mağlup olmuştu. Yücel Büyük’ün art niyet ve kötü yönetimi nedeniyle maçı kaybeden Zonguldak Kömürspor’da yönetim, hakemi TFF ve MHK’ya şikayet etmişti.

YÜCEL BÜYÜK DİJİTAL ATAMA YÖNTEMİ İLE ATANDI

Zonguldak Kömürspor yönetimi Rize bölgesi hakemi Yücel Büyük’ü TFF ve MHK’ya şikayet etmesine rağmen, aradan geçen 15 maç sonrasında  Dijital Atama Yöntemi ile Yücel Büyük yeniden Zonguldak Kömürspor maçına atandı. 

DİĞİTAL ATAMA YÖNTEMİ SONRASINDA DİĞER MAÇLARIN HAKEMLERİ İSE ŞU ŞEKİLDE

14 OCAK CUMARTESİ

Saat: 14.00 Yeni Buca Stadı: Bucaspor 1928-Karacabey Belediyespor (Hakemler: Ahmet Ecevit, Mahmut Gülle, Efe Kurtuluş)

Saat: 14.00 Yusuf Ziya Öniş Stadı: Sarıyerspor- Etimesgut Belediyespor (Hakemler:  Abdullah Volkan Aydın, Niyazi Atakan Ataseven, Bedirhan Soydemir)

Saat: 14.00 Serik İsmail Oğan Stadı: Serik Belediyespor-GMG Kastamuspor (Hakemler: Demokrat Özgür Güneş, Oğuz Akyüz, Zafer Gayretli)

15  OCAK PAZAR 

Saat: 14.00 Balıkesir Atatürk Stadı: Balıkesirspor-İskenderunspor (Hakemler:  Onur Bingöl, Şafak Nalbantoğlu, İsmail Ertunç)

Saat: 14.00 Kırşehir Ahi Stadı: Kırşehirspor- Ankara Demirspor (Hakemler:  Murat Türkoğlu, Sabri Üstünel, Cankut Gönenç)

Saat: 14.00 Kırklareli Atatürk Stadı: Kırklarelispor-Kocaelispor (Hakemler:  Ferhan Kestanlıoğlu, Önder Çalış, Sinan Ertingü)

Saat: 14.00 Ortahisar Yavuz Selim Stadı: 1461 Trabzonspor-Adıyamanspor (Hakemler:  Yalçın Taşkınfurat, Süleyman Yavaşoğlu, Şeyhmuş Baysal)

Saat: 14.00 Pazar İlçe Stadı:  Pazarspor-Vanspor (Hakemler:  Yakup Özhan, Mehmet Kağan Bingül, Barış Sun)

Saat: 14.00 Fethiye İlçe Stadı: Fethiyespor- Zonguldak Kömürspor (Hakemler:  Yücel Büyük, Burak Celep, Mücahid Adem Çelebi)

Saat: 14.00 Uşak 1 Eylül Stadı: Uşakspor-Dıyarbekirspor (Hakemler: Bayram Başkan, Kurtuluş Aslan, Faruk Yağlı)

PUAN DURUMU

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }