GÜNDEM

Filyos'ta sahte rakı faciası! Abdullah Tömbek hayatını kaybetti!

Zonguldak Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Abdullah Tömbek isimli şahıs, sahte rakı tüketiminin ardından hayatını kaybetti.

Abone Ol

Olay, Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinin Hisarönü Mahallesi Gazi Hakan Mızrak Caddesi'nde bulunan bir adreste meydana geldi. İddialara göre, Abdullah Tömbek, beldede içtiği sahte rakının etkisiyle aniden rahatsızlandı ve yaşamını yitirdi.

Olayın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı olay yerinde incelemelerde bulunarak Tömbek’in cenazesini otopsi için Çaycuma Devlet Hastanesi morguna gönderdi. Abdullah Tömbek’in Saltukova beldesinde bir yemek fabrikası sahibi olduğu öğrenildi.

Jandarma ekipleri, olayın ardından geniş çaplı bir tahkikat başlattı. Sahte içkilerin yol açtığı bu üzücü olay, bölgedeki yetkilileri ve halkı derinden etkiledi. Polis ve sağlık ekipleri, sahte içkilerle mücadele konusunda daha etkin önlemler almayı hedefliyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }