Zonguldak

Geleneksel Pilav Şenliğinde buluştular!

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Karapınar Köyü geleneksel Onuncu Pilav Şenliklerine katılım sağladı.

Abone Ol

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Ak Parti önceki dönem milletvekili Hamdi Uçar, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, il genel meclisi üyeleri ile birlikte Karapınar Köyü geleneksel Onuncu Pilav Şenliklerine katılım sağladı. Köylülerle buluşmanın buluşarak sohbet eden Çağlayan; “Hem köylülerimizle buluşmanın hem de kültürel değerlerimizi yaşatmanın mutluluğunu yaşadık.” İfadelerini kullandı.

Çağlayan’ın sosyal medya hesabındaki paylaşımı şu şekilde:

“Önceki dönem milletvekilimiz, İl genel meclisi başkanımız, il genel meclisi üyelerimiz, ve Beycuma belediye başkanımızla birlikte Karapınar Köyü'müzün geleneksel Onuncu Pilav Şenliklerine katılım sağladık. Hem köylülerimizle buluşmanın hem de kültürel değerlerimizi yaşatmanın mutluluğunu yaşadık. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu güzel etkinlik için başta dernek başkanımıza, köy Muhtarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }