GÜNDEM

Harun Akın’dan Özgür Özel yorumu!

22. Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın, CHP kurultay sonucunu değerlendirerek Özgür Özel’i kutladı. Akın’ın adaylığını engelleyen Kılıçdaroğlu’ndan bahsetmemesi ise dikkat çekti.

Abone Ol

CHP’de Özgür Özel’in seçilmesiyle sonuçlanan kurultay sonucuna yönelik açıklamalar gelmeye devam ediyor.
Daha önce iki defa Zonguldak Belediye Başkan Adaylığı elinden alınan 22. Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın da bir açıklama yaparak Özel’i kutladı.

Akın’ın açıklamasında Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bahsetmemesi dikkat çekti. Özgür Özel’in zor şartlarda seçildiğine dikkat çeken Akın;“CHP 38.Olağan Kurultayı, Genel Başkanlık yarışı sona erdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel oldu.
Genel Başkanımız Özgür Özel’e, Türkiye’nin bu zor şartlarında seçilmiş olduğu bu onurlu görevinde üstün başarılar diliyorum, kendisini gönülden tebrik ediyorum.

CHP’nin kendi içinde yaşamış olduğu tüm sıkıntılara rağmen, Türkiye’deki siyasi partilerin hiçbirinin kurultaylarında göremediğimiz rekabet ortamını, barışçıl bir olgunluk içinde bizlere yaşattığı için tüm kurultay delegelerini ve katılan tüm partili arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. İkinci yüzyılına girdiğimiz Türkiye Cumhuriyeti’ne, Cumhuriyet Halk Partimize hayırlı olsun. Saygı ve sevgilerimle” dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }