SPOR

Haydi Zonguldak saat 15.00’te Site Spor Salonu’nda

Abone Ol

Voleybolda kritik dönüm maçı için MFA takımı  hazır. Sıra heyecan dolu keyifli bir gün geçirmek ve bu tarihi maça tanıklık etmek isteyen Zonguldaklılarda. Haydi Zonguldak. Saat 15.00’te Site Spor Salonu’nda buluşalım.
Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 10. Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak MFA Spor Kulübü, 15 Ocak Pazar günü saat 15.00'te Site Spor Salonunda kendisi gibi play-off mücadelesi veren Semt77 Yalovaspor ile karşı karşıya gelecek. 
Bu önemli karşılaşma öncesinde Zonguldak MFA 23 puanla 2. sırada yer alırken, Semt77 Yolavaspor ise 22 puanla 3.sırada yer alıyor.  
Her iki takım adına hayati önem taşıyan bu önemli maçta, “Kömürün Kızları” kendi saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanarak güçlü rakibini yenerek play-off adına ligin bitimine son 3 maç kala  avantajı yakalamak istiyor. 1. Lig'de yer alma hedefinde adım adım ilerleyen Zonguldak MFA yeni teknik kadrosu ve oyuncu transferleri ile adım adım ilerliyor. Şehrin önemli bir moral değeri haline gelen MFA Voleybol takımı için çocuk yaşlı demeden seyirci desteğine şart. Maç ücretsiz izlenebilir.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }