GÜNDEM

Hülya Koçyiğit Zonguldak'a hayran kaldı

Hülya Koçyiğit Zonguldak'ta film gösteriminin ardından gezi yaparak Zonguldak'ı yakından tanımak istedi. Maden Müzesi ile başlayan gezi Gökgöl Mağarası ile devam etti.

Abone Ol

Maden müzesinden ve Gökgöl Mağarası’ndan çok etkilendiğini söyleyen Hülya Koçyiğit en kısa zamanda Zonguldak'a tekrar gelmek istediğini söyledi.  Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat politikaları kurulunu Zonguldak'a davet edeceğini söyledi.

Maden Müzesi ziyareti sırasında duygularını gizleyemeyen Hülya Koçyiğit "Zonguldak gerçekten emek ile üretilmiş bir şehirdir" dedi.

Maden ocağı galerisi (170 yıllık) gezisi Hülya Koçyiğit'i çok etkiledi.

Koççyiğit'in gezisi sonrası açıklamada bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürü Taner Dursun:
"Vaktinin kısıtlı olmasına rağmen ısrarlarımız neticesinde Gökgöl mağarasına da gitme şansını yakaladık. Gökgöl mağarasından da da çok etkilenen Hülya Koçyiğit, Zonguldak'ın gerçekten bir Turizm şehri olduğunu söyledi. Menajeri ile özel video ve resimler çekti. Bunları kendi instagram sayfasında yayınlayacağını bildirdi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Koçyiğit onlarla resim çektirmeyi de ihmal etmedi.  Şehrimizden mutlu ve memnun ayrıldığını söyleyerek,  tekrar görüşmek üzere hoşça kalın dedi." ifadelerine yer verdi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }