Zonguldak

Hülya Koçyiğit Zonguldak'ta! "Ne zaman bir maden kazası haberi duysam kalbim çarpmaya başlıyor"

Zonguldak Yeşilçam Günleri etkinliği için Zonguldak’a gelen Hülya Koçyiğit açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Zonguldak Yeşilçam Günleri etkinliği için Zonguldak’a gelen Hülya Koçyiğit açıklamalarda bulundu. Hülya Koçyiğit; “Emeğin başkenti Zonguldak'a gerçekten seve seve, koşa koşa geldim. Çünkü buradan çok güzel anılarla ayrılmıştım. Zonguldak'ta film çektikten sonra bir kez daha gelmiştim. O zaman yollar çok zorluydu, toprak yollardan geçmiştik. Bu sefer çok konforlu bir yolculuk yaptık. Yollar düzelmiş, tüneller açılmış ve yol kısalmış. Gayet rahat geldik” ifadelerini kullandı.

“NE ZAMAN BİR MADEN KAZASI HABERİ DUYSAM KALBİM ÇARPMAYA BAŞLIYOR”

“O zamanlarda çok rica etmiştim, ‘Ne olur beni madenlere götürün, oradaki işçilere bir selam vermek istiyorum’ diye. Maalesef beni madenlerin derinliklerine indirmediler, ama işçilerle birlikte bir öğle yemeği yediğimizi hatırlıyorum. O günden beri, ne zaman bir maden kazası haberi duysam kalbim çarpmaya başlıyor. Hepimiz çok zor bir iş yaptıklarını biliyoruz. Helal olsun onlara, iyi ki varlar.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }