SPOR

İki başarılı taekwondocu Ankara'ya transfer oldu

Abone Ol

Gelikspor Kulübü Sporcu olan Milli Taekwondo'cu Tuğra Ali Çakıcı Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'ne  EMD Spor Kulübü Taekwondo’cusu Efe Haktan Uzun' da Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Kulübü'ne transfer oldu. 

Çakıcı ve Uzun'un Ankara' nın iki önemli kulüplerine transfer olmaları ise  Kulüplerini  mutlu etti.

Zonguldak'ın Taekwando dalında başarılı antrenörlerinin başında gelen, EMD Spor Kulübü Kurucusu, Milli Antrenör ve  Zonguldak Taekwondo İl Temsilcisi Emrah Demir, iki başarılı öğrencisinin Ankara'nın iki önemli kulüplerine transfer olduğunu belirtti. 

Demir, Transfer olan iki öğrencisini Zonguldak'ta çalıştırmaya devam edeceğini belirtirken, bundan sonra iki sporcusu yeni kulüpleri için ter dökeceğini söyledi. 

İki başarılı öğrencisinin Ankara'nın iki önemli kulüplerine transfer olduğunu kendi sosyal medya hesabından duyuran Zonguldak'ın başarılı Milli Antrenörü Emrah Demir şu ifadelere yer verdi:"
Sporcularıma Yeni Kulüpleri hayırlı olsun. 
Başarılı milli sporcularımdan Zonguldak Gelikspor Kulübü sporcum Tuğra Ali Çakıcı 2023 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ‘ne EMD spor Kulübü başarılı sporcum Efe Haktan Uzun 2023 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi Ego spor kulübüne transfer olmuşlardır . 
Zonguldak’ta benimle çalışmaya devam edecek olan ve bundan sonra bu kulüpler için mücadele edecek olan sporcularıma yeni kulüplerinde ve yeni sezonlarında kendilerine ve yeni kulüplerine başarılar diliyorum. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. "

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }