SPOR

İkinci yarı böyle başladı... Gelik, Mavi Şimşek'i devirdi!

Abone Ol

Gelik Stadı’nda oynanan ve futbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Gelikspor Başkanı Resul Cesur ve yönetim kurulu üyeleri izledi.  
Ligin ilk devresinde beklenen performanstan uzağında kalan ve istediği sonuçları bir türlü alamayarak ligin orta sıralarında yer alan Gelikspor, ligin İikinci devresine muhteşem başladı.   
Mavi Şimşekspor karşısında 90 dakika boyunca muhteşem bir oyun ortaya koyan Gelikspor, Tolga Bayrak, Arda Cebeci ve Ferdi Çağlar’ın attığı gollerle sahadan 3-1 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.  
Gelikspor aldığı bu galibiyetle moral bulurken, puanını da 16’dan 19’a yükselti ve play-off yarışında bende varım dedi.  Mavi Şimşekspor ise aldığı bu yenilgi sonrasında 24 puanda kaldı.    
Mavi Şimşekspor karşısında alınan önemli galibiyet sonrasında Gelikspor Başkanı Resul Cesur, teknik heyet ve futbolcuları kutlarken, tribünleri dolduran ve destek olan taraftara da teşekkür etti.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }