Zonguldak

Karayollarına soruyoruz? Burada kaç kişinin ölmesi gerekiyor?

Zonguldak Kilimli Sahil Yolu’nda yapılmayan yan yol yeniden bir kazaya neden oldu. Karayolları’nın daha önce yapılan uyarıları dikkate almadığı ortaya çıktı.

Abone Ol

ZHABER (@zhabertv)'in paylaştığı bir gönderi

İşte Zonguldak Kilimli yolundaki kaza anı! İşte Zonguldak Kilimli yolundaki kaza anı!
Zonguldak Kilimli sahil yolu Kilimli Tünelleri öncesinde yaşanan kaza Karayolları’nın proje hatasını bir kez daha ortaya koydu.
Kazada kırmızı aracın Hisararkası’ndan inen yoldan ana yola çıktığı ve hızını alamadığı, arkadan gelen aracın da ona çarptığı görülüyor.
Şans eseri kimsenin ölmediği kazada tam bir faciadan dönüldü.
YAN YOL NEREDE KARAYOLLARI?
Zonguldak Kilimli arasında açılan tünellerin ulaşıma katkısı yadsınamazken sürücülerin yan yol olmayan bölgede doğrudan ana yola çıkmak zorunda kalması benzer kazaların her zaman yaşanacağı anlamına geliyor.
Diğer yandan aynı bölgede daha önce de yaşanan çok sayıda kaza sonrasında Karayolları’na yapılan başvurular ise görmezden gelindi.
{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }