SPOR

Kardeş Kahramanmaraş ile duygusal bir maç olacak!

Abone Ol

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Lig play-off'tan 1.lige yükselecek takımların belli olacağı çeyrek final maçları yarın başlıyor. 

Temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü Play-off B Grubu'nun ilk maçında 11 Mart Cumartesi günü saat 16.30'da Tokat Hüseyin Aktaş Spor Salonu'nda Beykoz Belediyespor GSK ile karşılaşacak. İkinci maçında da 12 Mart Pazar günü Saat 16.30'da Tokat Hüseyin Aktaş Spor Salonu'nda Alpedo Kahramanmaraş Voleybol ile oynayacak. Temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü play-off'un son maçında ise  13 Mart Pazartesi günü saat 16.30'da Tokat Hüseyin Aktaş Spor Salonu'nda Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor ile karşılaşacak. 

Temsilcimiz bu zorlu B Grubu çeyrek final maçlarında rakiplerini yenmesi halinde yarı finale yükselecek. 

Ayrıca Temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü'nün rakiplerinden biri de deprem bölgesi takımı Alpedo Kahramanmaraş. Yarın oynanacak olan Beykoz Belediyespor GSK maçı sonrasında temsilcimiz ikinci maçta  Pazar günü saat 16.30'da Alpedo Kahramanmaraş ile karşılaşacak. 

Bu önemli karşılaşma öncesinde MFA Zonguldak Spor Kulübü Başkanı Fatih Furtun; “ Alpedo Kahramanmaraş ile duygusal bir maç olacak ama biz de maçı almak zorundayız."ifadelerine yer verdi

Öte yandan Depremde antrenörlerini ve bir sporcularının annesini kaybeden Kahramanmaraş ekibi namağlup şekilde 1.ligin güçlü adayları arasında play-of maçlarına geldi. Deprem sonrası Ankara’ya yerleşen Alpedo Kahramanmaraş takımı çalışmalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Salonunda tamamladı.

İKİ ŞEHİR ARASINDA KARDEŞLİK BAĞLARI
Deprem sonrası Zonguldak’tan giden maden işçilerinin büyük özveri ile çalıştığı ve çok sayıda insanı enkazdan çıkardığı Kahramanmaraş ile Zonguldak karşılaşması duygusal bir atmosferde geçecek.
Diğer yandan Zonguldak Belediyesi ile Kahramanmaraş merkez 12 Şubat Belediyesi’nin kardeş şehir olması bu maçı çok daha anlamlı hale getiriyor.

FATİH FURTUN’DAN MESAJ
MFA Zonguldak Spor Kulübü Başkanı Fatih Furtun, depremde hayatı kaybedenlere bir kez daha rahmet ve geride kalanlara sabır dilerken maç için şunları söyledi;
“Duygusal bir maç olacağı kesin. Ama biz de şehir olarak birinci ligi çok istiyoruz ve teknik ekip ile takım kalitemiz, seyirci ve spor potansiyelimizle, performansınızla bunu hak ediyoruz. Tüm rakiplerimizi yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Grubumuzdan iki takım yoluna devam edecek. Bu noktada ikinci takımın son dönemde yaşanan acı olaylarla kardeşliğimizin perçinleştiği  kardeş şehir Kahramanmaraş olmasını, her iki takım için yarı final yolculuğunun devam etmesini arzuluyoruz” dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }