GÜNDEM

Kazada hayatını kaybetmişti. Zafer Akgül dualarla uğurlandı

Alaplı ile Akçakoca yolu arasında dün meydana gelen elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Zafer Akgül (56) son yolculuğuna uğurlandı.

Abone Ol

Geçtiğimiz gün trafik kazasında hayatını kaybeden Zafer Akgül (56) için cenaze töreni düzenlendi. Akgül’ün cenazesi Saat: 12.00 gibi Alaplı Devlet Hastanesi’nden alınarak önce Çekirdek Tepesindeki evlerinin önüne getirilerek göz yaşları arasında helallik alındı. Ardından Alaplı Çay Köyü’ndeki aile kabristanlığına getirildi. Burada öğle namazından sonra köy mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenazeye Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, önceki dönem milletvekillerinden Faruk Çaturoğlu, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Ak Parti İlçe Başkanı Altan Güngör, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, siyasi parti yöneticileri, muhtarlar, iş adamları, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhum Akgül, Alaplı esnaflarından olan Bir Reklam Ajansı sahibi Ramazan Uğurlu’nın kayınpederi, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Yalçın’ında dünürü ve Matbacı Aydın Ayhan’ın eniştesiydi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }