GÜNDEM

Kilimli Halkevi'nde tiyatro ve müzik şöleni coşkusu

Zonguldak Kilimli Halkevi tarafından düzenlenen tiyatro gösterisi ve müzik şöleni büyük beğeni aldı.

Abone Ol

 Zonguldak Kilimli Halkevi tarafından düzenlenen tiyatro gösterisi ve müzik şöleni büyük beğeni aldı. Etkinlikte "Rüyaküre" adlı oyun, Özel Oyuncular Tiyatrosu tarafından sahnelendi. Nuray Dibek’in yazıp yönettiği yapım, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Oyun, sahneleniş şekli ve performansıyla geceye damgasını vurdu ve izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.
 

Tiyatro gösterisinin ardından, Kilimli Halkevi bahçesinde düzenlenen müzik şöleni, geceyi tamamladı. İlçe halkının yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, Zonguldak’ın sevilen yerel sanatçıları Deniz Karagöz ve Erhan Kaskatı sahne aldı. İkili, performanslarıyla dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatarak, müzik dolu bir akşam sundu. 

Kilimli Halkevi’nin organize ettiği bu etkinlik, ilçenin kültürel yaşamına önemli bir katkıda bulunurken, halkın yoğun ilgisi ve coşkusu, etkinliğin başarısını pekiştirdi. 

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }