Zonguldak

Kozlu Ilıksu Plajı’nda yeni düzenleme tartışma yarattı!

Zonguldak Kozlu’nun en gözde plajı olan Ilıksu Plajı’nda yeni düzenlemeler devam ederken kamelyaların sökülmesi, mangalın yasaklanması ve plajın işletmeciye devredildiği iddiaları yeni bir tartışma başlattı. Başkan Altuğ Dökmeci iddiaları Z HABER’e yanıtladı.

Abone Ol
Zonguldak’ta Kozlu Belediyesi’nin Ilıksu Plaj Tesislerindeki uygulaması tartışma yarattı.
Ak Partili Ali Bektaş karşısında seçimi kazanarak başkan seçilen Altuğ Dökmeci’nin sel sonrası harap durumdaki plajda düzenlemeleri takdir kazanırken, plajın işletmeciye devredildiği iddiaları tepki çekti.
Kamelyaların söküldüğü plajda barbekü mangallar kırılarak kullanılamayacak duruma getirildi.
Vatandaşların dışarıdan yiyecek içecek getirmesine izin verilmeyeceği belirtilen uygulama daha başlamadan tepki çekti.
ALTUĞ DÖKMECİ Z HABERE’E KONUŞTU
Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci Z HABER Genel yayın Yönetmeni Atilla Öksüz’ün soruları ve doğan tepkileri hatırlatması üzerine özetle; “Plajı Özel İdare’den aldık. Ancak üçüncü kişilere vermedik. Kendimiz işleteceğiz. Doğrudur. Kamelyaları kaldırdık. Alanın tamamı belediyemiz tarafından işletilecek. Ilıksu’yu 90’ların Ilıksu’suna döndürmeye çalışıyoruz. Çok daha düzenli bir şekle getirerek vatandaşlarımızın daha mutlu olacağı bir tesisi olması için çalışıyoruz. Araç otoparkı dışında vatandaşlardan giriş ücreti alınmayacak. Artık dışarıdan yiyecek içecek de kesinlikle sokulmayacak” dedi.
ÖZEL İDARE NE YAPACAK?
Gelişmeler üzerine plajın belediyeye ait yerinin dışında kalan ve halkın mangal yaptığı alanların da kaldırılarak belediyenin işlettiği alana dahil edilmesi üzerine Özel İdare tarafından inceleme yapılması bekleniyor.
{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }