GÜNDEM

Lavuar Projesi mi? Hastane mi? Ankara'da Zonguldak baskısı!

Zonguldak’ın en çok beklenen ve yapım süreci sık sık tartışmalara neden olan Lavuar Alanı projesi tasarruf tedbirleri kapsamında durduruldu. Milletvekilleri diğer projeler için baskı kuruyor.

Abone Ol

-ÖZEL HABER-
Zonguldak Merkez Terakki Mahallesi’nde yaklaşık 45 dönüme yakın arazide TOKİ tarafından hem müze hem de sosyal tesis olarak düzenlenecek Lavuar Alanı projesinin  ‘Kamuda tasarruf paketi’ altında yapımı durduruldu.
BİR TALİMATA BAKAR DEMİŞTİ!
Geçtiğimiz günlerde Z HABER’e konuşan Akademi Yapı yetkilisi “Lavuar Alanı projemiz Bakan beyin açıkladığı durdurulması muhtemel projeler arasında. Zonguldak’taki yetkililerin baskısı ile durdurulmayabilir. Proje devam edebilir. Ancak önümüzdeki günlerde bir talimat ile durdurulması da mümkün.” demişti.
LAVUAR PROJESİ Mİ HASTANE Mİ?
Kamuda Tasarruf Tedbirleri adı altında Zonguldak’ta yapılması planlanan çok sayıda projeye durdurma kararı verildi. Acil ve zorunlu olmayan projeler başlangıç aşamasında kaldı.
Öte yandan Zonguldak’ta yapımının durmaması için Ak Partili milletvekillerinin hastane, kaymakamlık binası ve spor salonu gibi projelerin hızlandırılması yönünde çaba gösterdiği öğrenildi. Milletvekillerinin Lavuar Projesi, Millet Bahçesi gibi projelere ayrılan kaynakların hastane ve kamu binaları projelerine aktarılması için görüşmeleri devam ediyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }