GÜNDEM

MHP'de istifalar devam ediyor!

Çaycuma ilçesi Nebioğlu Belde Başkanı Emin Maden MHP Belde Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Abone Ol

MHP cephesinde istifaların arkası kesilmiyor. Zonguldak MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk’ün görevden alınmasının ardından istifasını duyuran isimlere yenisi eklendi. Çaycuma ilçesi Nebioğlu Beldesi'nin MHP Belde Başkanı Emin Maden görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından paylaştı. 

Maden istifasını duyurduğu paylaşımında; "Değerli Nebioğlu halkı ve Ülkücü dava arkadaşlarım. Milliyetçi Hareket Partisi Nebioğlu Belde Başkanlığı görevimden bu gün itibarı ile istifa etmiş bulunmaktayım. Bu davada şahsıma teşkilatıma böyle bir görevi yapma fırsatı veren başta Liderimiz Sn Dr. Devlet BAHÇELİ Beyfendiye İl Başkanımız Sn. Mustafa Öztürk ve de Barış Aşan başkanımıza sonsuz teşekkür ederim. Ülkücü hareketın her zaman emrinde olmaya devam edeceğim. Böyle bir davanın mensubu olmaktan ömür boyu mutluluk duyacağım. Saygılarımla. Varolsun Teşkilat." ifadelerine yer verdi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }