GÜNDEM

Muhammed Şahin’i kim öldürdü? Hasan Baltacı kürsüden haykırdı!

Ak Partili belediye başkanı ve siyasetçilerin baskısı sonucu hayatına son verdiği belirtilen Muhammed Şahin olayı TBMM’de.

Abone Ol

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı Kastamonu Pınarbaşı’nda Ak Partili Belediye Başkanı ve siyasetçilerin baskısı sonrasında hayatına son verdiği iddia edilen Muhammed Şahin hocayı TBMM’ye taşıdı.

Çevresinde çok sevilen toplumun her kanadıyla kurduğu güzel ilişkiler ile bilinen Muhammed Şahin ve ailesi İyi Parti’ye yakın oldukları gerekçesiyle baskılara maruz kalıyordu.
Hasan Baltacı’nın meclis konuşması ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya yaptığı çağrının ardından neler yaşanacağı merak ediliyor. İşte Muhammed Şahin’in ölümüne neden olmakla suçlanan isimler ve Milletvekili Hasan Baltacı’nın konuşması.

Muhammed Şahin hocayı kaybettik! Muhammed Şahin hocayı kaybettik!

ZHABER (@zhabertv)'in paylaştığı bir gönderi

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }