GÜNDEM

Murat Pulat, Fatih Keleş ve Mustafa Kutayer Ankara’da!

Abone Ol

Millet İttifakı’nın Ortak Politikalar Mutabakat Metni altı siyasi parti genel başkanının katıldığı toplantıda açıklandı. “Hukuk, Adalet ve Yargı” başlığı altında açıklanan Ortak Mutabakat metni 9 ana başlık altında 2 binin üzerinde yeni düzenlemeyi içeriyor. 
Ortak Politikalar Mutabakat Metni'nin açıklanacağı toplantı saat 11.45'te ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde başladı. 3 bin 107 kişilik salonunun tamamı doldu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal salona geldi.

420 SAYFALIK METİN
Toplantı öncesinde hazırlanan “Ortak Politikalar Mutabakat Metni” kitapçığı salondakilere dağıtıldı. 240 sayfalık ana başlık, 75 alt başlık, 2 bin 300'den fazla somut hedef yer alıyor.
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine iddialı giren ve 6 siyasi partiden oluşan Millet İttifakı Ortak Politikalar ve mutabakat metni toplantısı için Ankara ATO toplantı salonunda geniş bir katılımla kamuoyuna açıklandı.
Millet ittifakı ortaklarının tüm il başkanları, milletvekilleri ve partinin üst düzey yöneticileri de bu toplantıda yer aldılar.
Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş ve Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Kutayer toplantıya katılanlar arasındaydı.
Keleş “Ortak Politikalar Mutabakat Metni toplantısı için Ankara ATO'dayız. Yarının Türkiye'si için salon hazır.” paylaşımında bulundu.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }