Zonguldak

Mustafa Öztürk KGD'de neler anlattı?

Basın Bayramı nedeniyle Karaelmas Gazeteciler Derneği ziyaretinde konuşan Başkan Öztürk, “Gazeteciler gününüz kutlu olsun. Bizim için her zaman önemlisiniz. ”dedi.

Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)İl Başkanı Mustafa Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Karaelmas Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.


BAŞKAN EMEN, ÖZÜTK VE EKİBİNE TEŞKKÜR ETTİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Emen, “Bugünde MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk ziyarette bulunuyor. İl Başkanınız derneğimizi ziyaret etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz”dedi.
 

ÖZTÜRK: GAZETECİLER HAKKINDA KÖTÜ KONUŞAN BİRİ DEĞİLİM
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Öztürk ise, “5-6 gün gibi rötarlı bir sürede geldik. Ankara’da bakanlıklarda kaldık. Görüşmelerimiz vardı. Bunun içine nişan ve cenaze girdi. Gazeteciler gününüz kutlu olsun. Bizim için her zaman önemlisiniz. Zonguldak için uğraşıldığı sürece önemlidir. Gazeteciler hakkında kötü konuşan biri değilim. Zonguldak’ın lehine yapılacak her şeyde yanınızdayım”dedi.
 

ÖZTÜRK:ALAPLI İÇİN ÇALIŞIYORUZ 
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)İl Başkanı Mustafa Öztürk, Alaplı Teşkilatı içinde açıklamalarda bulundu. Öztürk seçim sonrasında kapatılan Alaplı Teşkilatı için açıklama yaptı. Öztürk: “Genel Merkeze sunduk. Genel Merkezin talimatlarını bekliyoruz. Bir iki arkadaşımız üzerinde çalışıyoruz. İkisi de sevdiğimiz kardeşlerimiz”dedi.
 

ÖZTÜRK: ELVANPAZARCIK VE ÇATALAĞZI’NDA KENDİ GÜCÜMÜZLE AŞMAYA ÇALIŞIYORUZ
Ayrıca Öztürk, Elvanpazacık ve Çatalağzı Beldelerinde kendi imkanları ile çalışmalar yaptıklarını söyledi. Öztürk: “Belediyelerimiz için bazı taleplerimiz oldu. Teşkilat başkanımıza gittik. Çevre ve şehircilik bakanlığımız gittik. Tasarruf tedbirleri zora soktu. Teşkilat üyelerimizin hepsi yanında. Ben iş makinelerimi verdim. Diğer arkadaşım iş gücünü verdi. Elvanpazarcık ve Çatalağzı’nda kendi gücümüzle aşmaya çalışıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti önü açıktı. Belediyelerimiz sekizde sekiz gitmekte. İnşallah 1-2 sene sonra bunların konuştuğumuzu hatırlayacağız”dedi.


Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }