GÜNDEM

Özölçer, gıda sektöründeki firmaları ziyaret etti

Abone Ol

Sektörün çeşitli dallarında faaliyet gösteren iş insanlarıyla sık sık bir araya gelen Rektör Özölçer, bu hafta da gıda sektöründen iki firma ile görüştü.

Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu’nun sektör buluşmaları kapsamında Rektör Özölçer’e eşlik ettiği ilk görüşme Paşalar Market sahipleri Yüksel Cenk ve Lütfiye Zilan Cenk ile gerçekleşti.

Kendilerinden çalışmaları hakkında bilgiler alan Özölçer, Teknopark faaliyetleri kapsamında ve üniversite işbirliği ile yapılabilecek etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Özölçer ikinci ziyaretini ise YazDoğan Gıda firmasına yaptı. Firma yetkilileri Esin Yazıcı Kahraman ve Volkan Zilfli ile görüşen Rektör Özölçer, firma tarafından üretilen ürünler ve faaliyet kapsamı hakkında çeşitli bilgiler aldı.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }