MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, Cumhur İttifakıyla herhangi bir sorun yaşamadıklarını belirterek; “Cumhur İttifakı bizim için çok elzemdir. Çünkü liderlerimiz Sayın Cumhurbaşkanımızla bölge liderimiz kol kola girmişler” dedi.

İncivez'de yangın! 2 kişi dumandan etkilendi! İncivez'de yangın! 2 kişi dumandan etkilendi!

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, ziyarette konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi'nin kıymetli il başkanı ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ben çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Cumhur İttifakı'nın bileşenleri olarak şehrimiz için yine el ele verip çalışmaya devam edeceğiz. Kalkınmamızın bütünlüğü Cumhur İttifakı'mızın devam etmektedir. Şehrimizde de bunu hemşehrilerimize inşallah daha da güçlü bir biçimde göstereceğiz. Durmak yok, bundan sonra daha güçlü devam inşallah” ifadelerini kullandı.

MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk ise Cumhur İttifakıyla herhangi bir sorun yaşamadıklarını ifade ederek şu açıklamada bulundu:

“Herkes ayrı bir pencereden bakıyor. Ve Cumhur İttifakı'yla bizim aramızda, il başkanımız bizim aramızda bir sorun olma olasılığı yüzde sıfır. Liderimiz emretmişti Cumhur İttifakı demiştir.   Dolayısıyla bizim Zonguldak için il başkanımız da Zonguldak'ın hayrına, menfaatine varsa el ele verip korkulu çoğu zaman için en iyisini yapmaya çalışacağız. Cumhur İttifakı bizim için çok elzemdir. Çünkü liderlerimiz Sayın Cumhurbaşkanımızla bölge liderimiz kol kola girmişler. Bizim onların bu tutumunu sorgulama araştırma gibi bir derdimiz olamaz. Bize emredilir, talimat verilir, biz yerine getiririz”

Editör: Şeyma Kaya