Zonguldak

Ramazan fırsatçılığına dikkat!

Abone Ol

Topaloğlu ayrıca pide fiyatları dışında gıda ürünlerinde ki zamlara da tepki göstererek şu ifadeleri kullandı;

” Evet Zonguldak' ta gelenek değişmedi. Ramazan fırsatçılığı kendini göstermeye başladı. Özellikle ramazanın vazgeçilmezi ramazan pidesine %yüz zam yapılmasını kınıyoruz. Bu zammı yapanlar buna onay verenler gerçekten vicdanlar mı kurudu. Bu kenti yönetenler nerede, neden bu durumlara müdahale etmiyorlar. Yoksa bu konuda da Sayın Cumhurbaşkanın Talimatını bekliyorlar.

Et fiyatları artıyor. Sebze fiyatları artıyor. Vatandaş nasıl sağlıklı beslenecek. Nasıl oruç tutacak. Bu durumu kabul etmiyoruz. Reddediyoruz.

"Zonguldak'ta fırıncılara sesleniyoruz. Pide Zammı geri çekilmelidir"

Ticaret erbabına esnafa çağrımızdır. Ramazan da fiyatları aşağı çekin. Vatandaşın rahat bir ramazan geçirmesini sağlayın. Yetkililere sesleniyoruz.  Gerekli önlemleri alın keyfi zamların önüne geçin. Pide zammı iptal edilmelidir. Bu zorlu süreçte, Fırsatçılara fırsat vermeyelim. Dernek olarak bu konunun takipçisi olacağız.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }