Zonguldak

Rektör Özölçer'den Çanakcılar Şirketler Grubu’na ziyaret!

BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Çanakcılar Şirketler Grubu’nu ve bünyesindeki Creavit Ar-Ge Merkezi’ni ziyaret etti.

Abone Ol

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Çanakcılar Şirketler Grubu’nu ve bünyesindeki Creavit Ar-Ge Merkezi’ni ziyaret etti. Rektör Özölçer, Çanakcılar Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çanakcı ile bir araya gelerek istihdam ve üretim hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Rektör Özölçer’in sosyal medya hesabındaki paylaşım şu şekilde:

“Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ile birlikte sektörün önde gelen teşebbüslerinden Çanakcılar Şirketler Grubu’nu ve bünyesindeki Creavit Ar-Ge Merkezi’ni ziyaret ettik. İlgileri için Sayın Sezai Çanakcı’nın şahsında tüm Çanakcılar Şirketler Grubu’na teşekkür ederim.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }