GÜNDEM

Sinan Ateş’in katili Eray Özyağcı öldürüldü mü?

Abone Ol

Türkiye’yi sarsan Sinan Ateş cinayetini işleyen Eray Özyağcı’dan henüz haber yok ama bazı sosyal medya platformlarında kendisinin öldürülmüş olma ihtimalinin yüksek olduğunu iddia ediyor.
30 Aralık tarihinde uğradığı silahlı suikast sonucu öldürülen Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında bir tutuklama daha yaşandı.
Gözaltına alınan avukat Serdar Öktem, savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı'yı Ankara dışına çıkardığı iddia edilen Tolgahan Demirbaş, Emre Yüksel ve avukat Serdar Öktem yeniden gözaltına alınmıştı.
Her üç isim ifadelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Diğer yandan Sinan Ateş'in daha önce Makedonya seyahati sırasında öldürme planlarının yapıldığı iddiaları gündemde.

Eray Özyağcı öldürüldü iddiası!
Sinan Ateş’in öldürülmesiyle başlayan tartışma siyasetin de gündeminde yer alırken bazı MHP’li isimlerin isimlerinin karışması kafaları karıştırıyor. 
Diğer yandan bazı sosyal medya platformlarında Sinan Ateş’i öldüren ve bir ay geçmesine rağmen yakalanamayan Eray Özyağcı’nın çoktan öldürülmüş olduğu iddia ediliyor. Bazı kullanıcılar ise böyle bir cinayet sonrası Eray Özyağcı’yı elinde tutanlar varsa da büyük pazarlıklar içinde olacağını iddia etti.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }