4 ay önce Zonguldak

Zonguldak'ta yer alan ve 3.5 milyon yıllık bir geçmişe sahip olan Gökgöl Mağarası, Kurban Bayramı süresince yoğun ilgi gördü.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ta Kızlar plajında soyunma kabini ve su olmamasına tepki gösteren vatandaşlar Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’e çağrıda bulundu.

4 ay önce Zonguldak

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Zonguldak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ta yaşayan Kore Gazisi Hüseyin Bayraktasma hayatını kaybetti.

4 ay önce ÇAYCUMA

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Çaycuma İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 kişi yakalandı.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak plajlarında yoğun köpüklenme sonrası şimdi de yoğun petrol türevi madde nedeniyle en güzel plajlar girilemez duruma geldi.

4 ay önce EKONOMİ

Kredi kartı kullanımını azaltmak amacıyla limit ve taksit sayılarında düzenlemeye gidilecek. Konuyla ilgili Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun önümüzdeki günlerde harekete geçmesi bekleniyor.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak'ta Roma döneminde suyun Filyos'ta bulunan Tios Antik Kenti'ne taşınması için 25 kilometrelik hat inşa edildiği Çayır Su Mağarası, Türkiye'nin dört bir yanından ziyaretçi çekiyor.

4 ay önce KDZ EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, cipin geri geri gelerek çarptığı motosikletin sürücüsü yaralandı. Kaza yerinden kaçan cipin sürücüsü yakalanırken, yapılan kontrolünde 2.27 promil alkollü olduğu belirlendi.

4 ay önce BARTIN

Bartın’da 3 araç ve 1 motosikletin karıştığı kazada 3 kişi yaralandı.