4 ay önce GÜNDEM

Zonguldak'ta katıldıkları bebek mevlidinde ikram edilen tavuklu pilavdan yiyen 17 kişi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvurdu.

4 ay önce GÜNDEM

Gizem Nur Özkan'ın nikahına kendisini kurtaran madenciler de katıldı. Madencileri gören Özkan ve davetliler gözyaşlarını tutamadı.

4 ay önce GÜNDEM

Zonguldak’ın merkezinde Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bir otomobil takla attı. Araç içinde sıkışan sürücü dakikalarca kurtarılmayı bekledi.

4 ay önce GÜNDEM

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

4 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Kdz. Ereğlili Leyla Ünlü MasterChef Türkiye programına yarışmacı olarak katıldı. Eli yandığı için tabağını yetiştiremeyen Leyla şeflerin kararı sonrası gözyaşlarını tutamadı.

4 ay önce GÜNDEM

Kurban Bayramı tatilinin 6’ncı gününde vatandaşlar, gittikleri memleketleri ve tatil yörelerinden dönüş yolculuğuna başladı. TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişi İstanbul istikametinde ise trafik rahat şekilde ilerliyor.

4 ay önce GÜNDEM

Hazine ve Maliye Bakanlığı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz'ın TTK’nın da içinde bulundu  19 KİT’in özelleştirileceği ve yabancı sermayeye satılacağı iddiasına karşı açıklama yaptı.

4 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Nostalji editörü Yüksel Yıldırım Milli Mücadele Kahramanı İpsiz Recep’in hikayesini yayınladı.

4 ay önce GÜNDEM

Zonguldak’ın en çok tercih edilen plajlarından biri olan Uzunkum plajı kanalizasyon sorunu nedeni ile kapatılma ile karşı karşıya geldi.

4 ay önce BARTIN

Bartın’ın mavi bayraklı İnkumu plajı ile Güzelcehisar plajı yoğunluk nedeniyle araç girişlerine kapatıldı.