4 ay önce Zonguldak

Zonguldak Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yunus ekipleri İnağzı Mahallesi'nde şok yol kontrol ve asayiş uygulaması yaptı. Yapılan denetimlerde dur ihtarına uymayarak kaçan bir araç, ekiplerin takibi sonucu yakalandı.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak Çaycuma ilçesinde Mehmet Bayrak isimli şahıs nafaka borcu nedeniyle hem Av. Ayşegül Özcan ve Av. Beyza Nur Özmekik'i hem de kendisini benzin bidonu ile yakma girişiminde bulunmuştu. Mehmet Bayrak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

4 ay önce Zonguldak

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Merve Kır, Çaycuma’da bir şahsın avukatlık bürosunu basıp Av. Ayşegül Özcan ve Av. Beyza Nur Özmekik’e yakma girişimine tepki gösterdi.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak il Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, Eğitim ve yatırımlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bozkan; “Mahkeme kararını beklemeden yeni Yayla Okulunun temelini atıyoruz. Kız Meslek Lisesi yıkılmayacak. Güçlendirme ve restorasyon ihalesi yapılacak” dedi.

4 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Üniversite birincisi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü mezunu Gülümser Kahveci, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e ziyarette bulundu.

4 ay önce GÜNDEM

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı ataması yapılan Mustafa Çağlayan, mazbatasını almasının ardından Ankara ziyaretlerine başladı.

4 ay önce GÜNDEM

Kdz. Ereğli Belediyesi Yaz Etkinlikleri kapsamında A Milli takımımızın Euro2024 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarını LED ekranda yayınlıyor. Vatandaşlar deniz kenarında hep birlikte maç izlemenin keyfini yaşıyor.

4 ay önce GÜNDEM

Rahatsızlığı sebebiyle yaklaşık 14 gündür çocuk yoğun bakım ünitesinde yatan 2 yaşındaki Yiğit Asaf Kılıç yaşam savaşını kaybetti.

4 ay önce GÜNDEM

Z HABER’in son günlerde teşkilat içinde yaşanan tartışma ve sosyal medya paylaşımlarını sorduğu MHP MYK üyesi Murat Kotra; “Her emeğin bir karşılığı vardır ancak kimse davanın üstünde değildir. Dava arkadaşlarımızdan beklentimiz şehrin sorun çözümlerine daha fazla kafa yormalarıdır” dedi.

4 ay önce GÜNDEM

Zonguldak’ın siyaset, ekonomik ve sosyal yaşamına yönelik tespitleri ile tanınan iş insanı Yusuf Yılmaz’ın son paylaşımı dikkat çekti.