4 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ta daha önce yapılan mevcut Zonguldak Belediye binası, 12 Katlı İş Merkezi için yakıştırılan “ucube” bina benzetmesine benzer bir yapı bu defa Orta Kapuz plajında ortaya çıktı.

4 ay önce Zonguldak

Genel Maden işçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, Genel Başkan Hakan Yeşil başkanlığında Ankara’da Zonguldak Milletvekillerine ziyaretlerde bulunarak, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın KİT Reformu adı altında gündeme getirdiği taslak çalışma ile ilgili görüşlerini anlattı.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak Belediyesi, yapılacak dere ıslah projesi nedeniyle 25 Haziran- 15 Temmuz tarihleri arasında Bülent Ecevit Caddesi ve Uğur Mumcu Kavşağı arasında kalan bölgelerin araç trafiğine kapatılacağını duyurdu.

4 ay önce Zonguldak

Çaycuma’da Mehmet Bayrak isimli şahıs avukatlık bürosunu basıp Av. Ayşegül Özcan ve Av. Beyza Nur Özmekik’i yakma girişiminde bulunmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Konu ile ilgili Zonguldak Barosu açıklama yayınladı.

4 ay önce Zonguldak

İŞKUR İl Müdürü Okan Şentürk, İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Sinan Karademir ile birlikte Kdz.Ereğli Hizmet Merkezi Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

4 ay önce ÇAYCUMA

Çaycuma Belediyesi, Halkoyunları Topluluğunun Gürcistan’ın Kobuleti kentine gösteri yapmak üzere gideceği haberlerine açıklık getirdi. Belediye zorunlu açıklamada bulunarak; "Belediyemizin böyle bir etkinliği kesinlikle söz konusu değildir" denildi.

4 ay önce KARABÜK

Karabük'te otobüsün geçişini engelleyen ve sürücüsünün hatalı park ettiği otomobil vatandaşların yardımıyla yerinden kaldırılarak yolun kenarına çekildi.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan motosiklet, dükkana daldı.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak'ta METEK III Projesi Kapsamında Mesleki ve Teknik Eğitim Bilgilendirme ve İl istişare toplantısı düzenlendi.

4 ay önce KARABÜK

Karabük’te çay ocağında tartıştığı eski kız arkadaşını bıçaklayan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.