3 ay önce GÜNDEM

Belediye Meclis Üyesi Celal Murat Birinci'nin vurulma olayında tanıkların ifadesinde 10 milyon TL para teklif edildiği iddia edildi.

3 ay önce GÜNDEM

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 2023 yılı nüfus rakamlarına göre illerin milletvekili sayılarını belirledi. Zonguldak'ın milletvekili sayısı değişmedi.

3 ay önce Zonguldak

Karabük’te esnaflık yapan 25 yaşındaki Yasin Yassıçayır, arkadaşları ile birlikte geldiği Zonguldak’ta özel eğitim öğrencileriyle hem eğlendi hem de mısır ikram etti. Yassıçayır, 81 ili gezip özel eğitim öğrencileriyle buluşup mısır ikram etmeyi hedeflediğini söyledi.

3 ay önce Zonguldak

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Hakan Yeşil ve Yönetim Kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Devrim Dural'ı ziyaret etti. Görüşmede Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın KİT Reformu adı altında gündeme getirdiği taslak çalışmasıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

3 ay önce Zonguldak

Çağdaş Anadolu Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü almış olduğu resmi davet üzerine 06-10 Temmuz 2024 tarihlerinde Karadağ’ın Budva kentinde yapılacak olan 21. Uluslararası Halk Oyunları Festivaline katılmak üzere 03 Temmuz tarihinde yola çıkıyor.

3 ay önce Zonguldak

Çaycuma Belediyesinin Atatürk Spor Merkezi’nde “Çaycuma’da yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak” mottosuyla düzenlediği ücretsiz yüzme kurslarının 1. etabında 510 çocuk kurs görmeye başladı.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak'ta milli maçı izlemeye giden 56 yaşındaki İ.Y.'nin sandalyesinin kırılması sonucunda parmağı koptu.

4 ay önce ULUSAL

CHP Zonguldak Milletvekili ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek arasında 'özelleştirme borçlarının TL’ye çevrilerek kamunun zarara uğratıldığı' üzerinden bir atışma yaşandı.

4 ay önce KDZ EREĞLİ

A Milli Futbol Takımımızın Çekya ile oynadığı ve 2-1 kazanarak son 16’ya kaldığı maçı binlerce kişi, Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından Sahil Bandı Süs Havuzu’nda kurulan LED ekranda izledi. Maç sonu büyük sevinç yaşandı.

4 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ta vatandaşlar, Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti'ni 2-1 yendiği milli maçı; kent meydanında kurulan dev ekranda büyük bir heyecanla izledi.