3 ay önce BARTIN

Bartın’da sürücüsünü kontrolünden çıkan araç, iş yerine çarparak durabildi. Kaza esnasında kaldırımda yürüyen 3 kişi ise saniyelerle ölümden kurtuldu.

3 ay önce GÜNDEM

Kabinede yapılan değişiklikler ile yeniden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na Murat Kurum atandı. Kurum’un ataması Zonguldak’ta beklentilere neden oldu.

3 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 1 haftadır süren 'Kalkan-25' operasyonlarında 149 göçmen kaçakçılığı organizatörü ile 2 bin 563 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı.

3 ay önce GÜNDEM

AFAD tarafından Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne teslim edilen 111 ekskavatörden 8'i, Zonguldak DSİ 232. Şube Müdürlüğü envanterine katıldı.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) ile Bartın Üniversitesi arasında Kütüphane ve Bilgi Paylaşım Protokolü imzalandı

3 ay önce BARTIN

Bartın’da jandarma ekiplerinin takibinde olan şüpheli bir şahsın evinde yapılan aramada sera içerisinde 3 metre boyunda 300 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

3 ay önce ÇAYCUMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, kaymakamlara yönelik atama yapıldı.

3 ay önce Zonguldak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Zonguldak Vali Yardımcıları Mehmet Türk ve Turgut Subaşı‘nın görev yeri değişti. Mehmet Türk Burdur Vali Yardımcılığına, Turgut Subaşı Edirne Vali Yardımcılığına atandı.

3 ay önce GÜNDEM

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yerine Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yerine de Kemal Memişoğlu atandı.

3 ay önce GÜNDEM

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.