3 ay önce Zonguldak

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Avusturya ile Türkiye maçını izleyen Alman Thomas Becker, Türkiye'ye destek verirken maçın skorunu da bildi.

3 ay önce GÜNDEM

A Milli Futbol Takımı, rakibi Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finalin kapısını araladı.

3 ay önce BARTIN

Bartın'ın Amasra ilçesinde düğün yapan Gökhan Kabaşer ve Monica Mertinez, üzerindeki damatlık ve gelinlikle ilçe meydanına gelerek, dev ekranda Türkiye-Avusturya maçını izledi.

3 ay önce BARTIN

Bartın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne TYP kapsamında çalışacak 23 personel alınacak.

3 ay önce ALAPLI

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde toplu taşıma hizmeti veren halk otobüs ücretlerine zam geliyor.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ta yaz sıcaklarının yaşanması ile birlikte sinek popülasyonu karşısında yeterli ilaçlama yapılmaması tepki çekiyor.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak'ta bir iş insanı, sokak hayvanlarının uyutulmasına tepki gösterdi. İş insanı şehirde kiraladığı billboardlara reklam vererek sokak hayvanlarına destek olmak için dönerci açacağını yazdırdı.

3 ay önce Zonguldak

Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun, IPARD III programında 2. Başvuru Çağrı ilanı yayımlandı. Zonguldak İrtibat Ofisi'nden yapılan açıklamada yatırımcılara toplam 80 milyon Euro'luk hibe desteği sağlanacak.

3 ay önce SİYASET

Sol Parti Zonguldak İl Örgütü Zonguldak ve Kozlu’da yapılacak dolmuş zamlarına tepki gösterdi. Ak Parti’li belediyelerin CHP’ye geçmesinin ardından zam anlayışının değişmediğini ifade etti.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ta eski sosyal yaşantının önemli enstrümanlarından sinemalar incelenip kayıt altına alınıyor. Kaybedilmiş kent kimliğinden geride kalan, sayıları azalan ve kent kültürüne kazandırılmayı bekleyen EKİ Sinemaları bir proje kapsamında araştırılıp kayıt altına alınıyor.