3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Zonguldak’taki otopark sorunu hakkında çözüm önerisinde bulundu. Kutoğlu; “Daha küçük otoparklar yapmak, daha da iyisi toplu taşıma ağını geliştirmek en iyi çözüm olacaktır” dedi.

3 ay önce ULUSAL

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), TÜİK tarafından açıklanan Haziran ayı enflasyon rakamlarının gerçeği yansıtmadığını savundu. Dernek tarafından yapılan açıklamada, "Milyonlarca emeklinin aylıklarına yansıyacak yüzde 24,73'lük zam nedeniyle "0" zam almış olacakları" ifade edildi.

3 ay önce GÜNDEM

Karadeniz'de fındık üreticileri Ağustos ayındaki hasat öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Yüksek enflasyon nedeniyle maliyet artışı üreticiyi zor durumda bırakıyor.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Demokrasi Platformu, 3 Temmuz 2024 tarihinde Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Merkezi’nde toplanarak KİT Yönetim Reformu olarak gündeme getirilen tasarıyla ilgili olarak GMİS ile birlikte mücadele kararı aldı.

3 ay önce ULUSAL

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar’ın yaptığı açıklamaya göre, JTI sigara grubuna zam geldi. Peki güncel sigara fiyatları ne kadar?

3 ay önce GÜNDEM

Karabük’te, sağ bacağı sol bacağından 8 santim kısa ve hareketsiz olduğu için yürümekte zorluk çeken Cemal Karakulluk (52), Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 1,5 yıl boyunca tedavi gördü. Karakulluk’un sağ bacağı 6 santim uzatılırken, sol bacağı da 2 santim kısaltılarak bacak boyları eşit hale getirildi.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ta 9 Aralık 2023 tarihinde heyelan nedeniyle çöken Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi’ne giden yolun kaldırım çalışmaları dolayısıyla 1 ay daha kapalı olacağı öğrenildi.

3 ay önce GÜNDEM

Bugün TÜİK'in haziran ayı enflasyonunu açıklamasının ardından, altı aylık üretici enflasyonu yaklaşık yüzde 20 olarak belirlendi. Bu durum, akaryakıt fiyatlarına da maktu ÖTV zammı olarak yansıdı.

3 ay önce GÜNDEM

Ziraat Bankası, yeni personel alımları için duyuruda bulundu.

3 ay önce Zonguldak

Genel Maden İşçileri Sendikası’nın (GMİS), aralarında TTK’nın da bulunduğu 19 KİT ile ilgili yürüttüğü çalışmaya karşı başlattığı mücadele için destek turları devam ediyor.