3 ay önce Zonguldak

Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonası’nda 44 kiloda Türkiye Şampiyonu olan 14 yaşındaki Fırat Bozkurt, antrenörleri İshak Tiryaki ve Burak Tiryaki ile birlikte Genel Maden İşçileri Sendikası’nı ziyaret etti.

3 ay önce Zonguldak

Kdz. Ereğli Belediyesi, Kızılay işbirliğiyle Anıt önünde kan bağışı kampanyası düzenledi. Belediye personeli ve vatandaşlar kan bağışında bulundular.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 4 gün önce meydana gelen olayda kimliği belirsiz şüpheli ve şüpheliler tarafından mezarlıktan 4 kişiye ait mezar taşları çalındı.

3 ay önce GÜNDEM

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, KİT Reformu taslağı kapsamında Zonguldak Barosu ve Zonguldak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret etti.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak’ın merkezinde Liman Caddesi üzerinde trafik kazası meydana geldi. Kaza geçiren sürücünün kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde ulaşımı sağlayan Kozlu Özel Halk Otobüsü biletlerine zam yapıldı.

3 ay önce GÜNDEM

Ereğli'de kafe işleten Fatma Öztürk ile oğlu Barış Çağlayan başka bir işletmeci tarafından saldırıya uğradı. Olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

3 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları MYK Üyesi Merve Kır, CHP Kadın Kolları genel Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında eğitim seminerleri devam ediyor.

3 ay önce ASAYİŞ

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, 3-4 Temmuz 2024 tarihlerinde İl Merkezi, Kdz. Ereğli, Alaplı ve Çaycuma ilçelerinde geniş kapsamlı bir operasyon düzenledi.