3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Tüketici Hakları Derneği(THD) Başkanı Ali Topaloğlu, Zonguldak Belediyesi'nin yaptığı zamları eleştirdi. Topaloğlu; “Gelmiş geçmiş en zamcı belediye yönetimi olarak tarihe geçecekler” dedi.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Havalimanında Türk Hava Yolları'nın Zonguldak-İstanbul seferini yapacak olan yolcu uçağı kalkış yapmadan önce arıza yapınca yolcular havalimanında mahsur kaldı.

3 ay önce SİYASET

Zonguldak Elvanpazarcık Belediye Başkanı Ümit Uzun, Zonguldak Belediye Meclis Üyesi CHP’li Atınç Kayınova’nın kendisini arayarak Elvanpazarcık halkından özür dilediğini ifade etti.

3 ay önce GÜNDEM

Benzin ve motorinde tabela değişti. Benzine 2.21 TL, motorine 2.07 TL zam geldi.

3 ay önce ÇAYCUMA

Zonguldak Çaycuma ilçesinde bir düğünde kız meselesi yüzünden yaşanan olayda ortalık karıştı. Olayda 10 kişi gözaltına alındı.

3 ay önce ÇAYCUMA

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final karşılaşmasında Hollanda ve Türkiye maçının izlendiği Çaycuma Cumhuriyet Meydanında maçı izleyen birçok taraftar maç sonrasında arkasında kirli bir manzara ile meydandan ayrıldı.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde 2 yıl önce gazino sahibi Muhammet Bozkurt’un pompalı tüfekle ateş ederek öldürdüğü gazino sahibi Tolga Korkmaz'ın (44) 2 çocuğunun annesi C.Y. duruşmada tanık olarak ifade verdi. C.Y., “Muhammet’in, telefonda Tolga’ya ‘Seninle görüşeceğiz’ dediğini duydum. Tolga arkasını döndüğünde Muhammet arkasından ateş etti.

3 ay önce SPOR

MHP MYK üyesi Murat Kotra, yağlı güreşlerin değişim adı altında geleneğine ve doğasına uyulmadan yapılan uygulamaları hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

3 ay önce SAĞLIK

Trabzon’da Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne başvuran hasta ve yakını, kendilerine rapor vermediği iddiasıyla tartıştığı Doktor Mehmet Yıldırım’a motosiklet kaskıyla saldırdı. Diz kapağı kırılan doktor tedaviye alınırken, 2 şüpheli gözaltına alındı. Kamuoyunda ses getiren olaya Zonguldak'taki sağlık çalışanları da tepki gösterdi.

3 ay önce GÜNDEM

Düzce'de polis ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmada bir binanın bodrum katında duvarın içinden ve yerde üzerine çöp ve toprakla örtülü halde 4 bin 550 adet sentetik ecza ele geçirildi.