3 ay önce SAĞLIK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(ZBEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nin ileri derece tetkik ve teşhis için uzun süredir almak istediği yeni nesil radyoterapi cihazı nihayet geldi.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldaklı Milli Boks Antrenörü İshak Tiryaki’nin; “Allah korkusu yok mu diye sormayacağım. Demek ki yok. Yazıklar olsun bu düzene” tepkisi dikkat çekti.

3 ay önce GÜNDEM

Düzce’de tarımsal üretim faaliyetlerinin gelişmesini sağlamak üzere tüm imkanlarını seferber eden Düzce Belediyesi, Tarım Akademisi arazisinde tıbbi aromatik bitkiler ve süs bitkileri yetiştirecek.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak'ta tüp fiyatlarına son yapılan zam, vatandaşlar arasında tepkilere yol açtı. Özellikle mutfak tüplerine gelen yüksek zam, ekonomik sıkıntı içindeki vatandaşları daha da zor durumda bıraktı.

3 ay önce GÜNDEM

Sigara zamlarını Zonguldaklı vatandaşlara sorduk. Gelen yanıtlar hem düşündürdü hem güldürdü.

3 ay önce GÜNDEM

Bartın'da geçtiğimiz gün büyük bir davetlinin katıldığı Çolakoğlu Mağazalarının açılışının ardından Çolakoğlu ailesinden açılışa gelenler için teşekkür mesajı gönderildi.

3 ay önce Zonguldak

Önceki dönem MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanlarından Orhan Korkmaz’ın babası Hacı Halim Korkmaz hayatını kaybetti.

3 ay önce EKONOMİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik en düşük emekli aylığına zam konusunda yaptığı açıklamada; "Emekli konusuyla ilgili bir konu üzerinde çalışılıyor. Herhangi bir karar verilmiş değil” dedi.

3 ay önce ULUSAL

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün "Düzce Dağı" çıkışına Bolulular tepki gösterdi. Vatandaşlar, Düzce'nin Bolu'dan ayrılmış bir il olduğunu belirterek, Bolu Dağı'nın Bolu'ya ait olduğunu ifade etti.

3 ay önce SAĞLIK

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde sistemdeki arıza nedeniyle muayene olamayan hastalar Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve özel hastanelere gitmek zorunda kaldı.