3 ay önce KDZ EREĞLİ

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, basın toplantısı düzenledi. Keleş, toplantıda gündemi değerlendirerek Ereğli’ye yapılan faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

3 ay önce GÜNDEM

UEFA EURO 2025 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne gitmek için tarihinde ilk kez Play-Off'lara kalan Zonguldaklı Milli sporcular Ece Türkoğlu ve Ebru Topçu’nun da yer aldığı Kadın A Milli Takımımızın rakipleri bugün belli oluyor.

3 ay önce BARTIN

Bartın’da Işıklar Tuğla Fabrikasında 50 personel alınacağı duyuruldu.

3 ay önce KARABÜK

Karabük-Eskipazar karayolu üzerinde dün ve bugün yaşanan çökmeler sonucu demir yolu da ulaşıma kapandı.

3 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak heyeti (CHP) 81 ilde düzenlenen eş zamanlı "eğitim maratonu" hakkında basın açıklaması düzenledi.

3 ay önce GÜNDEM

Çaycuma’nın ilçe olarak ilan edilişinin 80. yılı nedeniyle düzenlenen 5. Çaycuma Günleri kapsamında yapılan söyleşide konuşan Filyos Kazıları Başkanı Prof. Dr. Şahin Yıldırım, “Miletliler, Karadeniz kıyıları boyunca, önce Sinop olmak üzere 150’den fazla kent kurdu. Tios, şu ana kadar Türkiye’de en iyi korunan antik çağ limanı.” dedi.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlandı.

3 ay önce ÇAYCUMA

Zonguldak Çaycuma’da camii imamlığı yapan sevilen isim Mesut Akça amansız hastalık olan kansere yenilerek hayatını kaybetti.

3 ay önce ULUSAL

Dünya genelinde bilgisayar yazılım sistemlerinde sorun yaşanmasından dolayı birçok sektörde işlemler durdu.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Çaycuma’da seyir halinde olan otomobil bir anda alevlere teslim oldu