3 ay önce GÜNDEM

Karabük'te bir tekstil firmasında örgütlenmeye çalışan Öz İplik İş Sendikası'nın müzikli eylemine firma yetkilileri de 'Erik Dalı' ve Mehter Marşı çalarak karşılık veriyor.

3 ay önce GÜNDEM

Uzun yıllar boyunca Zonguldak'ta İhlas Haber Ajansı’nda görev yaptıktan sonra Karabük'te gazetecilik mesleğine devam eden Ersin Turan’ın babası Veli Turan hayatını kaybetti.

3 ay önce GÜNDEM

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, Ak Parti hükümeti döneminde Yap-İşlet-Devret modeliyle 8 projenin devlete zararının 1 trilyon 221 milyar lira olduğunu açıkladı.

3 ay önce GÜNDEM

Alanında uzman doktorların konuk edildiği ve ileri sağlık teknolojilerinin tanıtıldığı Sağlık Rotası, programının konuğu Zonguldak Tabip Odası Başkanı Eksal Kargı oldu.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak’ta Onur Güneş (41), beslediği ‘Çin aslanı' cinsi 'Şila’ isimli köpeğin, kimliği belirsiz kişiler tarafından zehirlenerek öldürüldüğünü iddia edip şikayetçi oldu.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Muaythai İl Temsilcisi ve  Antrenör Bülent Çiçek, oğlu Ali Çiçek'i nişanladı.

3 ay önce GÜNDEM

12.500 TL en düşük emekli maaşı düzenlemesi Meclis Genel Kurulu'na önümüzdeki hafta gelerek yasalaşacak. Maaşlardaki fark ödemesi ne zaman hesaplara yatacak?

3 ay önce GÜNDEM

Alaplı Belediyespor Kulübü, Kardemir Karabük Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yüksel ve ekibinin, kulübü "devir alma" talebini geri çevirdi.

3 ay önce GÜNDEM

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş düzenlediği basın toplantısında AK parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt'a özel olarak teşekkür etti.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Kömürspor’un eski kulüp müdürlerinden Gıyasettin Şenman hayatını kaybetti.