3 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ta Arı Pastanesi sahibi Hacı Süleyman Doğdu hayatını kaybetti.

3 ay önce DEVREK

Zonguldak'ta yaklaşık 30 yıl önce madenden emekli olan ve yağlı boya resimler yapmaya başlayan Halit Kaya, yaşadığı Devrek ilçesinde resim sergisi açtı

3 ay önce Zonguldak

Madenci Korosu solisti merhum Birol Bıyıklı’nın oğlu Taha Bıyıklı ve ailesi, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nu makamında ziyaret etti.

3 ay önce ULUSAL

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, Ağustos ayında sigara fiyatlarına 5-6 lira arasında bir zam olabileceğini açıkladı.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Muslu Belediyesi, azalan su kaynakları nedeniyle halı yıkama, araç yıkama ve bahçe sulama faaliyetlerinin yasaklandığını duyurdu.

3 ay önce GÜNDEM

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından, milyonlarca öğrenci 25 Temmuz-2 Ağustos 2024 tarihleri arasında üniversite tercihlerini yapacak. Bu süreç öncesinde vakıf üniversiteleri, 2024-2025 akademik yılı için yeni ücretlerini duyurmaya başladı.

3 ay önce KDZ EREĞLİ

Kdz. Ereğli Belediyesi yaz etkinlikleri kapsamında sahil sahnesinde Ereğli halkıyla buluşan bölgenin divası Yağmur Okur, unutulmaz bir gece yaşattı. Güçlü sesi ve yorumuyla mükemmel bir sahne performansı ortaya koyan ve fırtına estiren yerli diva, Ereğli halkına adeta Sevgi, Barış, Dostluk Festivalini tattırdı.

3 ay önce GÜNDEM

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihat Tutkun, bugün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

3 ay önce SPOR

2023 – 2024 eğitim ve öğretim dönemini tamamlayan gençler, yaz tatilini verimli geçirmek için Fener Spor Kompleksinde spor yaparak tatilin ve sporun tadını çıkarıyor

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde beşincisi gerçekleşen Çaycuma Günleri’nde sunum yapan Prof. Dr. Erol Köktürk, 2025 yılında Zonguldak'ın nüfusunun artacağını söyledi.