3 ay önce Zonguldak

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Zonguldak Merkez’de yer alan Birlik Mahallesine 20.5 metrelik bir köprü yapılacağını açıkladı.

3 ay önce BARTIN

Zonguldak’ta günlerdir etkili olan aşırı sıcak havaların ardından yarından itibaren gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak-Ereğli-Kozlu-Kilimli-Filyos plajlarında su kalitesi yüzmek için uygun mu? 25 Temmuz 2024 deniz suyu kalitesi verileri güncel liste. En temiz plaj hangisi?

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak merkez Mithatpaşa Mahallesi'nde, 12 yaşındaki Y.S. isimli kız çocuğu, 15 yaşındaki K.K. tarafından cinsel istismara uğradı.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Çaycuma’da depremzede gencin motosikletini çalındı. Polis ekipleri şüphelilerin tespiti için çalışma başlattı.

3 ay önce Zonguldak

Türkiye Taşkömürü Kurumu’na bağlı (TTK) müesseseleri ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, kurumun faaliyetleri, son durumu hakkında brifing aldıktan sonra Zonguldak’tan ayrıldı.

3 ay önce GÜNDEM

Bartın'ın Amasra yolu üzerinde iki aracın karıştığı kazada diğer aracın kontrolden çıkmasının ardından ortalık savaş alanına döndü. Meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

3 ay önce GÜNDEM

Devrek'te evinden çıkan 75 yaşındaki İsmet Abalı'dan haber alınamıyor.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) giriş sınavına katılmaya hak kazanan öğrencilere ücretsiz eğitim sağlıyor.

3 ay önce GÜNDEM

Karabük’te iddiaya göre alacak-verecek kavgasında bir kişinin silahlı saldırıdan kurtulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.