3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, 3. Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri kapsamında Ankara’da düzenlenen etkinlikte aday öğrencilere ve ailelerine üniversite hakkında bilgi verdi.

3 ay önce GÜNDEM

Bartın şehir merkezinde bulunan bir caminin tuvaletinde 73 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

3 ay önce GÜNDEM

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP'li belediyelerin SGK'ya olan borçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Şu andaki tahsil yolu haciz. İcra yoluyla takip edebilirler" dedi.

3 ay önce GÜNDEM

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde yol kenarında park halindeki otomobile bir başka otomobil arkadan çarptı. 4'ü çocuk 8 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

3 ay önce GÜNDEM

Prof. Dr. Özcan Pişkin yeniden ZBEÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak-Ereğli karayolunda öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında sürücü şoka girdi.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak’ta ortak akıl düşüncesi ile yayın yapan Z HABER internet gazetesi ve sosyal medya hesaplarına siber saldırı düzenlendi. Saldırı başarısız oldu.

3 ay önce GÜNDEM

Bartın Amasra tünelinde trafik kazası meydana geldi. Kaza yapan araç sürücüsünün alkollü olduğu öğrenildi.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Valiliği sağanak yağış nedeni ile son dakika uyarısında bulundu. Yağışlı hava tehlikesinin geçmediği belirtildi.

3 ay önce ÇAYCUMA

Çaycuma TSO Genel Sekreteri Alper Püren’in babası Nadir Püren hayatını kaybetti.