2 ay önce GÜNDEM

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Şenol Cin ve yeni atanan ve yetkilendirilen Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Tuğba Kabuk ile birlikte Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti başkanı Derya Akbıyık’ı ziyaret ettiler.

2 ay önce GÜNDEM

Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da büyük bir heyecan yaşanıyor. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES), bugün birçok aday için önemli bir dönüm noktası olacak.

2 ay önce GÜNDEM

Siyah Kuşak DAN Sınavları"nda Kick Boks Zonguldak İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Bekir Kaya'ya Federasyon tarafından plaket verildi.

2 ay önce GÜNDEM

ING Kadınlar Basketbol Süper Lig temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, son dakika açıklaması yaparak destek bulamadıkları için pes ettiğini duyurdu.

2 ay önce GÜNDEM

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabı üzerinden memurların Toplu Sözleşme İkramiyesi konusunda açıklama yaptı.

3 ay önce EKONOMİ

Vergi Kanunu içerisinde yer alan en düşük emekli aylığının 12 bin 500 lira olmasını öngören 29’ncu madde TBMM’de kabul edildi.

3 ay önce Zonguldak

Z HABER Köşe Yazarı Zonguldaklı yönetmen Kıvanç Baruönü, gazeteci Tunca Par’ın hikayesini anlattı.

3 ay önce KİLİMLİ

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde yaşanan olayda, Adem Önerbay'ın evine yıldırım düştü.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, belediyenin SGK, piyasa ve personel borcunun olmadığını açıkladı.

3 ay önce GÖKÇEBEY

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, yeğeni Tolga Öztürk'ün kız isteme ve nişan törenine katılarak genç çiftin nişan yüzüklerini taktı.