2 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Valiliği, 22-28 Temmuz 2024 tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen uygulama ve faaliyetlerin sonuçlarını açıkladı.

2 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren OBA PERDESAN TEKNİK TEKSTİL A.Ş  5 beden işçisi alacak.

2 ay önce ÇAYCUMA

Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Çaycuma’da verimli boş arazilerin üretime terk edildiğini belirterek ülke ekonomisine neden kazandırılmadığına dikkat çekti.

2 ay önce GÜNDEM

Perşembe Belediyesi'nin düzenlediği 'Dostluk Turnuvası' futbol karşılaşmalarında finale kalan takımlar belli oldu. Yarı final maçlarında bol gollü mücadeleler yaşandı ve 4 takımdan 2'si finale yükselirken diğer 2 takım turnuvaya veda etti.

2 ay önce SAĞLIK

‘’Aronya’’ son zamanlarda Çaycuma’da bahçe ile uğraşan her vatandaşın bahçesinde görünmeye başladı. Peki Aronya nedir? Aronyanın faydaları nedir?

2 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ta doğa güzelliklerini anlatan video çalışmalarıyla dikkat çeken Ali İsmail Atar, Harmankaya Şelaleleri’nde yaşanan çevre kirliliğine böyle isyan etti.

2 ay önce ULUSAL

2024-2025 eğitim döneminde YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca öğrenci, KYK yurt başvuru tarihlerini araştırıyor. Peki, 2024 KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak?

2 ay önce GÜNDEM

TEİAŞ 240 işçi alacak. Son başvuru tarihinin 9 Ağustos olduğu belirtildi.

2 ay önce GÜNDEM

Düzce’de yasak yerden U dönüşü yapmak isteyen cip, zincirleme kazaya sebebiyet verdi.

2 ay önce BARTIN

Bartın’ın Ulus ilçesinde iki katlı ahşap ev alevlere teslim oldu.