2 ay önce GÜNDEM

Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, verimli boş arazilerin terk edildiğini belirterek, çağrıda bulundu.

2 ay önce GÜNDEM

Temmuz ayında sigaraya yapılan zamların ardından, ağustos ayında bir zam daha yapılması bekleniyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, zam miktarının 4-5 lira civarında olacağını açıkladı.

2 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Alaplı Doğancılar Köyünde ikamet eden Yaşar Aldırmaz, AFAD ve Jandarma ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

2 ay önce DEVREK

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde beş gün önce evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 74 yaşındaki emekli maden işçisi İsmet Abalı'yı arama çalışmaları sürüyor. Komandolar dere yataklarında arama çalışması yaparken çalışmalara dron ile havadan da destek veriliyor.

2 ay önce Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kilimli’de kaçak maden ocaklarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 adet sahipli maden ocağı tespit edildi.

2 ay önce SPOR

TFF, 3.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'a 15 milyon destek sağlayacak.

2 ay önce GÜNDEM

Kdz. Ereğli Belediyesi yaz etkinlikleri kapsamında Cumartesi ve Pazar günü doğa yürüyüşü ve konserler düzenlendi.

2 ay önce Zonguldak

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, basın mensuplarının; “Lavuar Alanına otopark yapılacak mı?” sorusuna yanıt verdi.

2 ay önce Zonguldak

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Lavuar Alanında incelemelerde bulundu.

2 ay önce ULUSAL

TBMM Genel Kurulu'nda, Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' görüşmelerinde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, 5. madde hakkında, "Siz her seferinde siz tehlikeli diyerek tüm sokak köpeklerini öldürmek istiyorsunuz" dedi.