2 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ta mağara uzmanı Engin Zaman, dere ıslah çalışmaları sırasında bin 183 yaşındaki porsuk ağacının kesilmesinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu. Zaman; “Kesilen ağaç için tüm kurumları ve keseni kurtardılar. Rezalet bir karar” dedi.

2 ay önce SPOR

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından Düzce’de 14 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası, düzenlendi.

2 ay önce Zonguldak

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, uzun süre hizmet eden ve emekli olan personeller için özel bir gece düzenledi.

2 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ta Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji bölümünde yatan Necip Arslan, maddi imkansızlıktan dolayı ilaç tedavisi alamadığı için hayırseverlerden yardım bekliyor.

2 ay önce SİYASET

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, gündeme dair basın açıklaması düzenledi.

2 ay önce ULUSAL

TÜİK, Haziran ayı dış ticaret istatistiklerini açıkladı. Haziran ayında genel ticaret sistemine göre ihracat %8,3, ithalat %4,4 azaldı.

2 ay önce Zonguldak

Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan, Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu ile bir araya geldi.

2 ay önce Diğer
2 ay önce DEVREK

Devrek Belediyesi Yaz Şenlikleri kapsamında Tarık Yüksel ve İdil Ayanoğlu bir birinden güzel eserlerle Cumhuriyet Meydanı'nda sahne aldı.

2 ay önce BARTIN

Bartın- Karabük karayolunda yola çıkan ineğe önce otomobil ardından cip çarptı.