Zonguldak

STK'lardan ortak çağrı! "Zonguldak Hamas Lideri İsmail Haniye için yürüyecek"

Zonguldak’ta Hamas Lideri İsmail Haniye’nin öldürülmesini protesto etmek için Madenci Anıtı önünde yürüyüş düzenlenecek.

Abone Ol

Zonguldak’ta Hamas Lideri İsmail Haniye’nin öldürülmesini protesto etmek için Madenci Anıtı önünde yürüyüş düzenlenecek. STK’lar, 3 Ağustos Cumartesi günü (yarın) yapılacak yürüyüşe vatandaşları davet etti.

Yapılan açıklama şu şekilde:

“Zulme rıza namussuzluktur” diyen üstat Cemil Meriç  in mısralar da belirttiği gibi tarafımızı belli etmek aynı zamanda kalleşçe şehit edilen Hamas lideri İsmail Haniye‘nin vasiyetini yerine getirmek için tüm Türkiye’de olduğu gibi 3 Ağustos 2024 cumartesi günü “Filistin için ayağa kalk” çağrısına uyarak yarın saat 13:30’da Zonguldak madenci anıtından başlayıp hükümet binası yanındaki mehmetçik anıtına kadar olan yürüyüşümüze ve ardından yapacağımız basın açıklamamıza tüm Zonguldaklı hemşehrilerimizi davet ederiz.

Yürüyüşte hiçbir parti ya da dernek amblemi kullanılmayacak olup sadece Filistin ve Türk bayrakları kullanılacaktır. Zalimin karşısında mazlumun yanında olan Türkiye’nin savunmasının Kudüs’ten Gazze’de başladığına inanan tüm hemşerilerimiz yürüyüşe davetlidir.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }