SİYASET

Süleyman Bezir Başkan Erdem'e yüklendi! "Adamına göre işler, yalan rüzgarı vizyonda”

GMİS Üzülmez eski Şube yöneticisi Süleyman Bezir, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’i hedef alarak; “Zonguldak Belediyesi’ni öyle bir karıştıracağım ki yaptığınız yolsuzlukların altından çıkın çıkabilirseniz. Zamanı var turnanın, yedi deliği var zurnanın. Yalan rüzgarı vizyonda” dedi.

Abone Ol

GMİS Üzülmez eski Şube yöneticisi ve Zonguldak Kömürspor eski yönetim kurulu üyesi Süleyman Bezir, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’i hedef aldı. Bezir; “Seçim vaad konuşmalarında ne diyordu Tahsin Erdem abimiz. Ben Asma’nın, Dilaver’İn çocuğuyum. Bana güvenin destek olun. Eee sonuç. Zonguldak Belediyesi’ni öyle bir karıştıracağım ki yaptığınız yolsuzlukların altından çıkın çıkabilirseniz” dedi.

Bezir’in sosyal medya hesabındaki paylaşımı şu şekilde:

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }