Acun Medya tarafından çekimleri Zonguldak ve Bartın’da devam eden La İsla isimli Survıvor programının Prodüksiyon ve Koordinasyon Sorumlusu Sena Toksöz yarışma hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Toksöz; “Programımız Meksika'da yayınlanacak. 2. sezonun 6. ve 7. bölümlerini çekiyoruz. Başlangıçtaki ilk 3 hafta Yunanistan'da çekimlerimiz oldu. Diğer 3 hafta da Türkiye'de birkaç şehir gezdik. Normalde iki takımlı yarışmalar izlemeye alışkınız ama yarışmamız üç takımlı bir program. Yarışmadaki amaç üç takım içerisinden her hafta en iyisini bulabilmek" dedi.

ÇEKİMLER İÇİN NEDEN ZONGULDAK VE BARTIN TERCİH EDİLDİ?

Toksöz; "Bir önceki sezonumuzda da Türkiye'de birçok şehri gezdik. Bu sezonda şehirleri gezmeye devam ediyoruz. Bizim için önemli olan Türkiye'yi şehir şehir gezebilmek. Türkiye'nin reklamını, tanıtımını yapabilmek. Bu projeyi normalde sabit bir yerde yapabilirdik ama Türkiye'nin bilinen ve bilinmeyen köşelerini de insanlara göstermeyi tercih ettik. Hemen her hafta yer değiştirmek tabii ki çok zor oluyor. Ama bir o kadar da keyifli oluyor. Çünkü hem buraları biz görüyoruz hem de Meksikalı yarışmacılarımıza buraları tanıtarak, farklı bir tecrübe kazanmalarını sağlıyoruz. Çekimlerimiz başka şehirlerde de olacak" ifadelerini kullandı.

Editör: Şeyma Kaya